WILK DO MIĘSA PROFI LINE 12

1 709,70 zł
Brutto
Ilość

 

Regulamin

 

Polityka prywatności

Długość (mm): 370
Szerokość (mm): 220
Wysokość (mm): 440
Moc (W): 750
Napięcie (V): 230
Seria: Profi Line
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. 

Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium,
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
- Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga: 19 kg,
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE.
INFORMACJA DODATKOWA:

- Wydajność chwilowa: 200kg/h,
- UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika. 
5 Przedmioty